mobil klíma.eu logó
hasznos mobil klima információk
mobil klíma bérlés
Inverteres klíma
mobil klíma akciók


Inverteres klíma - csendes és takarékos.

S hogy miért is olyan különleges ez a klímaberendezés?

Talán azért, mert az inverteres klímának nagyon alacsony az energiafogyasztása. Ez a mai világban nagyon nem mellékes! A másik jellemző tulajdonsága az a szerkezet, amely, mint egy ki és bekapcsoló gomb, nem engedi a felesleges energia felvételét. Csak annyi energiát használ fel, ami feltétlenül szükséges! Azért, hogy a szerkezet nincs állandóan igénybe véve, hosszabb az élettartama éa az alkatrészeket sem kell gyakran cserélni! Az inverteres klímában nem fog csalódni! Az otthonában egy megbízható és energiatakarékos baráttal lesz gazdagabb! 

Az inverteres klíma fűtésen kívűl hűt is.

Az alacsony vízpára lecsapódás csökkenti a berendezés szennyeződést és egészségesebb a működése! Nem igényel annyi tisztítást, karbantatást! Az inverteres klíma előnye még az alacsony ár! Kiváló minőséget kaphatunk olyan áron, amelyen más gyártók csak alacsonyabb teljesítményű készülékeket tud biztosítani! Ami nem mellékes: a gyors megtérülés! Azért mert nagyon gazdaságos, érdemes belefektetni! Nem fogja megbánni!

Az inverteres klíma a hűtésnél és a fűtésnél is, ha eléri a kívánt hőmérsékletet, folyamatosan szabályozza azt, majd fenntartja az állandó hőmérsékletet a lakásban vagy a házban. Tehát a helyiségben mindig optimális a hőmérséklet! Egyszerűen beállítjuk a távkapcsolón a kívánt hőmérsékletet és a többit bízzuk arra az okos készülékre, amelyet kiválasztottunk, és amelyik teljesen a mi kényelmünket biztosítja!

Az inverteres klíma, mint zajforrás, szinte szóra sem érdemes! Csendes, megbízható, olcsó lakótárs! 
Az inverteres klímával szemben a klasszikus klíma mindig teljes erővel működik, míg el nem éri a beállított hőmérsékletet. Ezért jóval magasabb az energiafogyasztása. A felhasználók által készített felmérések alapján az intervertes klíma és az intervertes technológia képes 40%-kal csökkenteni a szerkezet energiafelhasználását. Az inverteres klíma kiválasztásánál figyeljünk a szerkezetre vonatkozó használati utasításra és a jótállásra!

Miért választana drága klímaberendezést? 

Olcsón, nagyon jó minőségű inverteres klímához juthat! Szakembereink tanácsaikkal szívesen állnak rendelkezésére!

HASZNOS INFORMÁCIÓKOldaltérképMobil klíma