mobil klíma.eu logó
hasznos mobil klima információk
mobil klíma bérlés
Szervíz
mobil klíma akciók


Mobil klíma szerviz szakszerű javítás és gyors szállítás!

Úgy gondolja, látja, hogy nem működik megfelelően a mobilklímája? Ha valamilyen gondot, változást vett észre a gépezet működése során, soha ne nyúljon hozzá a berendezéshez! Hacsak nem szakértő! 

Milyen gondok, jelek adódhatnak, ha arra gyanakodunk, hogy elromlott, vagy el fog romolni a készülékünk?

A legelső jel, ha a bekapcsolásra vagy az elektromos csatlakoztatóhoz való érintésre a gépezet nem indul be. A másik nagyon fontos jelzés, hogy ha a klíma ugyan beindul, de nem végzi a funkcióját, tehát nem hűt vagy nem fűt. A harmadik probléma, mikor a mobilklíma szervizre kell gondolnunk: a mobilklíma hangos, zajos működése.

Miért is lehet szükség a mobilklíma szervizére?

Talán nem is a javításnál kellene odafigyelnünk a mobilklíma állapotára? Ha rendszeresen tisztítjuk, és szakember segítségével átnézetjük a mobilklímánkat, több esetben felhívja a figyelmet egyes alkatrészek meghibásodására, vagy cseréjére. Ezeket a kisebb cseréket nem szabad elhanyagolni! Talán a nagyobb bajokat, költségeket is megspórolhattuk volna magunknak!

Ha már észrevettünk valami meghibásodást a gépezetünkben, akkor érdemes azt a gyártót megkeresni, akitől a szerkezetet vásároltuk. Megbízható szakemberei biztosan találnak optimális megoldást a mobilklíma „meggyógyítására”! 

A gyártó mobilklíma szervize megbízható és a következő feltételek mellett vállalja a mobilklíma szervizelését: még a jótállási időben lévő gépek szerelése, a jótállás utáni szerviz, a megbízható alkatrészek beszerzése, állandó készenléti ügyelet a nap 24 órájában, szaktanácsadás bármely témával kapcsolatban. 

Vannak olyan gyártók, akik a mobilklíma szerviz alatt nem biztos, hogy a meghibásodott alkatrész cseréjét értik, hanem megpróbálják a legoptimálisabb megoldást választani. Ez a megoldás lehetőleg mindkét félnek a legjobb és a legolcsóbb megoldás legyen! Ilyen megoldás például, ha a mobilklíma szerviz során a meghibásodott alkatrészt megpróbálják megjavítani! Nagyon sokféle megoldás létezik és egyáltalán nem biztos, hogy mindig a legdrágább a legjobb megoldás! Nagyon fontos, hogy a mobilklíma szerviz idején kicserélt alkatrészekre a gyártó és a szerelést elvégző cég is garanciát vállaljon!

A mi cégünk ezen kívül bizonyos javítások idejére a vásárlóinknak cseregépet biztosít, hogy a komfortot a mobilklíma szerviz idején se kelljen nélkülöznie!

 
 
HASZNOS INFORMÁCIÓKOldaltérképMobil klíma