mobil klíma.eu logó
hasznos mobil klima információk
mobil klíma bérlés
Praktikus légkondicionáló
mobil klíma akciók


Mobil légkondicionálók - Praktikus klímák

A mobil légkondicionálók elsősorban a 40-70 négyzetméteres panellakások kedvencei. Ezen háztömbök jelentős többségében szinte elviselhetetlen a nyári meleg,. A legtöbb lakástulajdonos vagy bérlő számára a mobil légkondicionálók praktikus és viszonylag olcsó klimatizáló megoldások. Nagy előnyük, hogy nincs szükség szerkezeti átalakításokra, falfúrásra, erkélyen elhelyezett szerkezetekre.

mobil légkondicionáló


A lakásban könnyen gurítható mobil klímák, tökéletes páramentesítést és hűtést végeznek. Az inverteres mobil klímák esetében a téli hónapokban is praktikusan haszálhatók fűtésrásegítésként. Mindössze a meleg levegő elvezetését végző flexibilis csövet kell kilógatni az ablakon, vagy egy kialakított szellőzőcsövön.

A mobil légkondicionálók klímák könnyen karbantarthatóak, a hűtésnél használt kondenzvíz egyszerűen üríthető. E mellett  energiafelvételük a hagyományos klímáktól, átlagosan 25-30%-al kedvezőbb. Egy jó minőségű, megbízható mobil klíma vásárlásával, egy praktikus és gazdaságos klímaberendezést kapunk, amelyet akár egész évben kihasználhatunk.

 
HASZNOS INFORMÁCIÓKOldaltérképMobil klíma