mobil klíma.eu logó
hasznos mobil klima információk
mobil klíma bérlés
Párátlanító
mobil klíma akciók


Párátlanító, páramentesítő által kitisztul a levegő!

Dohos, penészes, nedves a levegő a házában vagy a nyaralójában? 

Az egyetlen megoldás az ön számára egy párátlanító berendezés! Ha nem kerül sor a penész eltávolítására, akkor a lakásban megnövekedik a páratartalom, fülledtség keletkezik, ami megnehezíti a légzést. 

páramentesítőA párátlanító nagyon széles körben alkalmazható. Egy olyan eszköz, amely csökkenti a levegő magas páratartalmát. Jelentősen csökkenti a páralecsapódást az ablakokon és a falakon. Ott használják ki e párátlanító előnyeit, ahol nagyon nedves a levegő. Ez lehet pincékben, az alagsorban, a szobákban, ahol a műanyag ablakok és ajtók annyira szigetelnek, hogy nem szellőznek a falak. A párátlanítóra nemcsak az otthonunkban lehet szükségünk, de olyan helyeken is, mint pl.: könyvtárak, levéltárak, galériák, ahol maximálisan szükség van az optimális levegő nedvességtartalmának fenntartására. Alkalmazható még vendégfogadókban vagy éttermekben, ahol élelmiszereket tárolnak. Egy párátlanító berendezés nagysegítség az irodákban, lakásokban, mert ez az okos szerkezet megakadályozza a penész kialakulását.


Tudja Ön, hogy mennyi betegség kiváltója a penész?

Az asztma és egyéb fulladásos, légzőszervi megbetegedések okozója? Ugye nem szeretné, ha pénzét orvosokra és gyógyszerekre kellene költenie, ahelyett, hogy más kellemesebb elfoglaltságra fordítaná? Válassza a megbízható párátlanító készüléket! Könnyű kezelés, alacsony energiafelhasználás és egy penész nélküli lakás!

Szereti Ön a szobanövényeit?

Sok van belőle? Úgy érzi, hogy a növények miatt magas a lakása páratartama? Ideális megoldás önnek a párátlanító! A készüléket hosszú távra és biztonságos működésre tervezték! 

Kérje szaktanácsadásunkat! A készülék alacsony hangerővel működik, ami annyit jelent, hogy nem is fogja tudni, hogy a gépezet működésbe lépett és eltávolítja a kórokozókat!

Kétfajta párátlanító készülék van a piacon, mégpedig az otthoni használatra készült és a professzionális, amely ipari célokra használható. Medencéje tisztántartásához is elengedhetetlen egy jó párátlanító készülék! A penész és a gombásodás a medencében is komoly gondot okoz! A párátlanító készülék segít egy biztonságos, kellemes és egészséges környezetet kialakítani, ahol nyugodtan penész nélkül élhetik a mindennapi életüket! Így az egész család élvezheti a lazítás kényelmét! A penész nem lehet probléma! Érdeklődjön elérhetőségeinken az Önnek leginkább megfelelő párátlanítóról!

HASZNOS INFORMÁCIÓKOldaltérképMobil klíma