mobil klíma.eu logó
hasznos mobil klima információk
mobil klíma bérlés
Split klíma
mobil klíma akciók


Split klíma telis-tele előnyökkel!

A mai felgyorsult világban minden nagyon gyorsan változik! A mobilklímák új generációja lepte el a piacot, melynek a neve: Split klíma! Ez a klíma a legkedveltebb klímafajta a mai piacon!

Hogy miért is az a neve, hogy Split klíma?

A split meghatározás az angolból kifolyólag osztottat jelent. Tehát ez a klímafajta két részből, két elemből áll! Egy kültéri és egy beltéri elemből! A kültéri egység mindig a lakóterületen kívül kell, hogy elhelyezkedjen, de közel kell, hogy legyen a beltéri szerkezethez.
Ami a Split klímánál előnyt jelent a többi klímafajtával szemben, az a zajmentesség! Nem biztos, hogy az az ember, aki egész nap zajban dolgozik, még az otthon kényelmében is monoton búgásra vágynak?! Ezt a próbát a Split klíma kiállta! Ajánljuk olyan családoknak, ahol kisgyermek van, vagy akár a megérdemelt nyugdíjas éveiket töltő idősebb embereknek- egyszóval bárkinek, aki a komfortra és a megbízhatóságra vágyik!

Kiknek ajánlott?

A Split klíma a nagyobb házak, több helyiségből álló lakások hűtésére és fűtésére készült. Nem mellékes, hogy nagyon jó ár és energiakategóriába sorolják a szakértők! Ezek a klímát már a teljes komfortot és dizájnt képviselik! Kevesebb energia ráfordítással, jóval nagyobb a teljesítménye! A felmérések alapján nagyon kedvezően mutatkoznak a Split klíma előnyei a fűtés és a hűtés terén is. Ha Split klímát választunk, akkor nagyon előnyös megoldásra tehetünk szert! A Split klíma kínálatában négy fajta klíma kínálattal találkozhatunk. Ezek azért különböznek, mert más a Split klíma elhelyezkedése és beszerelése. Ilyen fajták közül csemegézhetünk: kazettás, légcsatornás, oldalfali és mennyezeti változatban kaphatók.

Vásárlás

A Split klíma kiválasztásánál javasoljuk a szakemberek segítségét! Amikor már sikerült kiválasztanunk a nekünk és a lakóhelyünk számára is legmegfelelőbb Split klímát, akkor a szerkezet beszerelését is bízzuk a hozzáértő szakemberek hozzáértésére! A gyártók igyekeztek a Split klímát nagyon jó áron a piacra dobni! Összehasonlítva a többi klímakészülékekkel még egy nagyon jelentős előny fedezhető fel: alacsony áron nagyon sokoldalú, technikailag felszerelt, megbízható szerkezethez van szerencsénk!

 
HASZNOS INFORMÁCIÓKOldaltérképMobil klíma