mobil klíma.eu logó
hasznos mobil klima információk
mobil klíma bérlés
Mobil klíma tisztítás
mobil klíma akciók


Mobil klíma tisztítás

Szeretne egy jól működő, elegáns mobilklímát az otthonába, de fél a mobilklíma tisztításától?

Erre semmi oka sincs! Minden mobilklíma berendezés tisztítása nagyon fontos, odafigyelést igényel. A szakemberek szerint érdemes a mobilklíma tisztítást évente kétszer elvégezni. Mikor érdemes elvégezni a mobilklíma tisztítását? A legegyszerűbb a mobilklíma szezon utáni tisztítása. Az azt megelőző időben a gép igénybevétele nagyobb, majd a pihenő időszak alatt érdemes a karbantartást elvégezni! Ugyanis a folyamatos páralecsapódások következtében a mobilklíma belsejében elszaporodhatnak a gombák, baktériumok, amik akár betegségeket is okozhatnak!

A piacon nagyon jó termékek találhatóak, amelyek megkönnyítik az otthon használt mobilklímák tisztítását.

klíma tisztításA gyártók különféle klímatisztító spray-ket kínálnak, amelyek a szellőző-berendezések vagy akár a mobilklímák tisztítására is ideális megoldást nyújt. Majdnem az összes gyártó, akik a mobilklíma piacát telítik, forgalmaznak olyan vegyszereket, amelyekkel meghosszabbíthatják a mobilklíma életét! Viszont, ha nem akar vele vesződni, érdemes megszólítani azt a vállalatot, akitől a mobilklímát rendelte, hogy szakemberei segítségével megoldottá váljon ez a probléma. Ez az egyszerűbb, ám pénzigényesebb megoldás! Viszont előnye, hogy a szakember ismeri a különböző vegyi anyagokat, amelyekkel a mobilklímát kitisztítják! Ez az előny akár egy baleset elkerüléséhez is vezethet! Mindezek mellett a szakember átnézi a mobilklímát, nem érte e valami meghibásodás, vagy nem szorul e esetleg karbantartásra!

A mobilklíma tisztítását mi is elvégezhetjük otthon, a használati útmutató alapján!

Ez egy kicsit időigényesebb, de azt hiszem, hogy a mobilklíma kényelme mellett ez az alapos tisztítás, csak egy kis kényeztetés a gép számára! Ennyit igazán megérdemel! A rendszeres mobilklíma tisztítás meghálálja a gondoskodást! A por kiszűrésére alkalmas szerkezeteket is ajánlott évente kétszer átellenőrizni, kitisztítani. A szobában felverődött por lerakódik a porszűrő lemezeken és máris nem úgy dolgozik a berendezés, ahogyan azt elvárnánk! Ennek még az a nagy hátránya, hogy ilyenkor a gép sokkal több energiát fogyaszt, mint amikor a mobilklímát kitisztítják!

Azzal, hogy a mobilklímánkat rendszeresen tisztítjuk, növelhetjük a gépezet élettartamát! Így a család és a lakás vagy ház összes lakója még sokáig élvezheti a mobilklíma nyújtotta luxust és kényelmet!

 
HASZNOS INFORMÁCIÓKOldaltérképMobil klíma